Smile Makeover

Reabilitare complexă pe dinți naturali
și implanturi dentare

Reabilitare complexă pe dinți naturali și implanturi dentare

O nouă viață pentru tine

Smile makeover integrează diverse tratamente interdisciplinare cum ar fi aparate dentare, tratamente parodontale, All-on-X, implanturi și fațete dentare, ca să ai un zâmbet sănătos și de lungă durată.

Prin smile makeover îți tratăm toate problemele dentare estetice și funcționale ca tu să te bucuri din plin de o nouă viață, cu noul tău zâmbet.

Chiar dacă în prezent funcționalitatea danturii tale nu mai este optimă sau nu ești mulțumit de aspectul dinților tăi, în urma reabilitării totale poți obține o sănătate orală perfectă și zâmbetul la care ai visat de ani de zile. 

La Premium Dental medicul coordonator Dr. Sebastian Miclea, împreună cu echipa de medici supraspecializați în străinătate dentară, se ocupă de tratarea acestor cazuri complexe de smile makeover de peste 15 ani.

Smile makeover este o alegere potrivită pentru tine atunci când:

  • Ai carii dentare și infecții dentare cu probleme dentare severe
  • Ai pierdut mai mulți dinți
  • Suferi de boala parodontală (parodontoză)
  • Masticația este incorectă (și duce la deteriorarea dinților rămași)
  • Ai dureri sau disconfort atunci când mănânci
  • Există mai mulți dinți care nu pot fi salvați și trebuie extrași
  • Nu ești mulțumit de aspectul dinților tăi
  • Dinții sunt strâmbi sau nealiniați
  • Vrei să îți refaci zâmbetul 
  • Vrei să arăți mai tânăr(ă)

Smile makeover. We are changing lives

Plan de tratament personalizat

Încă de la primele vizite, arhitectul planului de tratament și echipa medicală interdisciplinară dezvoltă un plan de tratament complex, personalizat, bazat pe nevoile tale.

Proiectăm digital
noul tău zâmbet

Prin Digital Smile Design simulăm virtual cum va arăta noul tău zâmbet estetic și funcțional. Pe baza fizionomiei feței și a dorințelor tale proiectăm digital împreună toate detaliile.

Fără durere
sau disconfort

La Premium Dental confortul tău este pe primul loc. Folosim anestezia digitală prin care ne asigurăm că nu vei simți nicio durere sau disconfort în timpul întregului tratament.

Zâmbetul la care
ai visat mereu

Obține zâmbetul la care ai visat mereu! Atunci când îndrăznești să zâmbești cu încredere și din toată inima, viața ți se schimbă radical, te pui în lumină și întorci toate privirile.

Tratamente dentare de top prin tehnologii digitale inovatoare

După smile makeover zâmbetul tău va fi strălucitor tot timpul. Poți să mănânci și să bei orice pentru că dinții tăi nu se pătează, iar mușcătura ta este stabilă și corectă. Fizionomia este mult îmbunătățită, iar aspectul facial te întinerește. Dinții tăi arată și se simt la fel ca cei naturali.

Rezolvându-ți toate probleme dentare, scapi de durerile dentare și de vizitele dese la dentist. Tot ce o să ai de făcut este să ai grijă de dinți, să vii la control și igienizare o dată la 6 luni și să zâmbești în fiecare zi.

La Premium Dental folosim cele mai performante tehnologii digitale ca să îți redăm zâmbetul la care ai visat mereu, printr-o experiență pozitivă, în cât mai puține vizite la clinică.

Digital Smile Design ne permite să înțelegem așteptările și nevoile tale legate de zâmbetul pe care ți-l dorești și poți planifica alături de noi toate detaliile despre aspectul rezultatului final.

Amprenta digitală este realizată rapid și precis în doar câteva secunde, cu scannerul intraoral 3Shape TRIOS 5 (#1 în lume), astfel sunt eliminate disconfortul și posibilele erori ale amprentei clasice.

Microscopul dentar Zeiss Extaro iluminează și mărește de până la 25 de ori câmpul vizual, ca noi să putem vedea fiecare detaliu. Folosim microscopul dentar pentru preparația (șlefuirea) minim invazivă pentru fațete și coroane dentare.

Laserul Waterlase iPlus ne ajută să tratăm boala parodontală (parodontoza), problemele gingivale, obturațiile (plombele) și să îndepărtăm rapid fațetele dentare inestetice.

Computerul Tomograf 3D CBCT Planmeca Promax 3D oferă cea mai avansată tehnologie din domeniul radiologiei dentare pentru planificarea tratamentelor complexe cu implanturi dentare, cu expunere minimă la radiații. 

În clinica Premium Dental beneficiezi de tratamente dentare de top, iar pentru implanturile de top primești garanție pe viață*. Dedicăm toată experiența echipei multidisciplinare cazului tău, ca tu să obții un zâmbet deosebit și sănătos, de lungă durată.

Programează-te cu încredere

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili data și ora exactă a programării.


Luni – Vineri între 09:00 – 21:00
Sâmbătă 9:00 – 15:00*
+40.770.707.601

*Doar cu programare prealabilă.