Restaurări directe din compozit

Obturații pentru tratarea cariilor

Arta restaurării dentare

Ai carii sau plombe vizibile și inestetice?

La Premium Dental restaurările directe din compozit realizate pentru tratamentul cariilor dentare sunt realizate cu o atenție deosebită și sub izolare cu digă dentară.

Prin îndepărtarea cariei dentare și restaurarea directă din compozit redăm dintelui sănătos funcționalitatea și estetica. Compozitul dentar este o rășină sintetică și are un rol important în susținerea structurii dintelui „curățat” de carie. 

În urma acestui proces complex caria nu va putea distruge dentina și nu va ajunge la pulpa dentară sau la țesutul parodontal.

Când expertiza întâlnește pasiunea, rezultatele sunt remarcabile

Susține structura
dintelui sănătos

Acest tratament este non-invaziv și ne permite să păstrăm structura sănătoasă a dintelui pentru mulți ani. Compozitul susține structura dintelui curățat, prevenind fracturile și protejând dintele față de variațiile de temperatură.

Imită estetica
dinților tăi

Pentru restaurarea dinților folosim compozite de o calitate superioară, având o gamă variată de culori și pigmenți, cu diferite grade de opacitate și transluciditate, care imită structura naturală a dinților tăi.

Fără durere
sau disconfort

Folosim unul din cele mai performante lasere dentare care se pot găsi în prezent: WaterLase® iPlus de la Biolase. În anumite cazuri laserul înlocuiește cu succes freza dentară, reducând disconfortul pacientului.

Lucrare rezistentă pe termen lung

Laserul dezinfectează zona tratată, distruge bacteriile din carii, lasă intact țesutul sănătos și împiedică formarea unei noi carii sub plombă. Laserul permite o adeziune considerabil mai eficientă a materialului de obturație la dinte, lucrarea rezistând mai mult timp.

Redefinim standardele estetice pentru un zâmbet deosebit

Planul de tratamentul (unde analizăm sănătatea dinților și ocluzia), modul de lucru, instrumentele și materialele folosite contribuie la durabilitatea restaurării.

În clinica Premium Dental toate obturațiile (plombele) sunt realizate folosind sistemul de digă dentară, fiind o metodă care sprijină succesul tratamentului și crește confortul pacientului.

Prin acest sistem dinții sunt perfect izolați față de restul mediului bucal.

 Acest sistem oferă numeroase avantaje:

 • Confortul pacientului este crescut deoarece întregul tratament are loc fără a intra în contact cu părţile moi ale lui(buze, limbă, obraji), acestea fiind protejate de substanțele folosite
 • Restaurația din compozit nu ajunge să fie contaminată cu fluidele orale sau cu umiditatea din mediul bucal, astfel crește aderența materialului din compozit la dinte
 • Este prevenită posibila ingerare accidentală a materialelor, substanțelor sau instrumentelor folosite

WaterLase® iPlus de la Biolase

Pentru restaurări directe din compozit folosim laserul WaterLase® iPlus, ideal pentru țesuturile moi și dure, fiind liderul mondial în stomatologia laser.

Beneficiile folosirii laserului WaterLase® sunt următoarele :

 • Reduce durerea din timpul intervenției
 • Este minim invaziv și nu afectează țesuturile sănătoase ale dintelui
 • Pacientul nu simte nicio durere
 • Reduce nevoia de utilizare a anesteziei
 • Timpul de tratament este mult mai scurt decât în cazul unui tratament clasic
 • Oferă un confort ridicat pe toată durata tratamentului
 • Permite realizarea mai multor intervenții în timpul unei singure ședințe
 • Sprijină vindecarea accelerată

Ca dinții tăi să rămână în continuare funcționali și sănătoși, este nevoie de control periodic pentru a preveni din timp răspândirea cariilor și apariția problemelor dentare mai grave.

Din echipa interdisciplinară de medici ultraspecializați care se ocupă cu tratamente dentare chirurgicale fac parte Dr. Dan Veropaieff, Dr. Elisabeta Stoian, Dr. Sebastian Miclea.

Programează-te cu încredere

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili data și ora exactă a programării.


Luni – Vineri între 09:00 – 21:00
Sâmbătă 9:00 – 15:00*
+40.770.707.601

*Doar cu programare prealabilă.