Fațete dentare No prep

Upgrade your smile. Effortless

Enhance Your Natural Beauty

Vrei să îți îmbunătățești zâmbetul natural fără să îți șlefuiești dinții? 

Dacă ai dinții mici, cu spații între ei, atunci fațetele dentare no prep sau prepless îți vor schimba viața.

Fațetele dentare no prep nu necesită deloc șlefuirea dinților tăi, sunt subțiri ca o lentilă de contact și rezistente, fiind create manual dintr-o ceramică specială. În multe cazuri fațetele no prep se pot folosi împreună cu fațetele dentare minim invazive, în funcție de design-ul final al zâmbetului.

La Premium Dental Dr. Sebastian Miclea împreună cu cei mai buni tehnicieni dentari din țară și din străinătate realizează zâmbete unice folosind fațete dentare no prep de peste 10 ani.

Fațetele no prep sunt potrivite pentru tine dacă:

  • Dinții sunt mici, cu spații între ei
  • Dinții sunt ușor ciobiți sau vrei să le schimbi forma
  • Dinții tăi sunt scurți și dorești să-i alungești
  • Ai urmat un tratament ortodontic
  • Ai dinții naturali și sănătoși
  • Dinții au o formă atipică

Fațete dentare no prep. Zâmbește fără limite

Fără anestezie.
Non invaziv

În cazul fațetele no prep nu îți șlefuim dinții, astfel procedura este nedureroasă, nu necesită anestezie, iar dinții tăi nu vor fi sensibili după cimentare.

Subțiri și
rezistente

Fațetele no prep sunt subțiri, ca o lentilă de contact, iar după cimentare ele devin rezistente, la fel ca și în cazul fațetelor dentare ceramice.

Fațete personalizate,
realizate manual

Fațetele no prep sunt realizate manual de către tehnicienii dentari de top, imită opalescența naturală a dinților, fiind unice și personalizate pentru fiecare dinte.

Simulăm digital
noul tău zâmbet unic

La Premium Dental folosim cele mai noi tehnologii, Digital Smile Design și Smilecloud, ca să simulăm digital cum îți putem schimba zâmbetul.

No prep veneers. Unlock Your True Smile Potential

La Premium Dental tratamentul estetic cu fațetele dentare no prep se realizează rapid și precis, fiind nevoie de puține vizite la clinică pentru a avea un impact imediat asupra zâmbetului tău. 

În primul rând proiectăm digital împreună cu tine designul noului tău zâmbet unic pe baza dorințelor tale estetice. Alături de Dr. Sebastian Miclea vei experimenta ce culoare și formă ți se potrivesc pentru a atinge la perfecțiune rezultatul așteptat de tine.

După ce stabilim designul final al zâmbetului, realizăm amprenta digitală finală pe baza căreia tehnicienii dentari creează manual fațetele no prep personalizate pentru tine, dintr-o ceramică specială. Pentru că nu îți șlefuim dinții, nu vei mai avea nevoie de anestezie și de dinți provizorii. 

Tot ce mai rămâne de făcut este să îți cimentăm fațetele no prep, ca apoi să te bucuri imediat de noul tău zâmbet unic, deosebit, care îți va schimba viața.

Fiind o clinică full digital, la Premium Dental folosim exclusiv amprenta digitală în locul amprentei clasice, utilizând scanerul intraoral 3Shape TRIOS 5. Colaborăm cu cei mai buni tehnicieni dentari din țară și din străinătate pentru ca tu să obții un zâmbet de invidiat. 

Dr. Sebastian Miclea a urmat studiul de masterat în Estetică dentară în Italia încă în anul 2011. De atunci continuă să se dedice evoluției în această specializare, iar în cei peste 17 ani de experiență acumulată a aplicat peste 10.000 de fațete dentare.

Vino la clinica Premium Dental ca să testezi și să experimentezi cum vei putea arăta cu noul tău zâmbet unic. 

Programează-te cu încredere

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili data și ora exactă a programării.


Luni – Vineri între 09:00 – 21:00
Sâmbătă 9:00 – 15:00*
+40.770.707.601

*Doar cu programare prealabilă.