Prima Vizită

Vii pentru prima dată la consultație la noi?

Știm cât de important este un zâmbet natural și sănătos, care îți subliniază atuurile și atrage toate privirile.

La clinica Premium Dental oferim o abordare integrativă pentru sănătatea dinților tăi, astfel încât să porți zâmbetul natural și sănătos pe care ți l-ai dorit întotdeauna.

Suntem o clinică digitală all-in-one, aici găsești tot ce ai nevoie pentru sănătatea și estetica zâmbetului tău într-un singur loc. Avem toate dotările necesare, inclusiv radiologie, echipamente de ultimă generație și salon de recuperare pentru intervențiile complexe în clinică.

Arhitectul planului de tratamment, împreună echipa medicală supraspecializată colaborează cu cei mai buni tehnicieni din țară și din străinătate, pentru a crea un plan de tratament personalizat, oferindu-ți un diagnostic corect și un tratament precis, printr-o experiență premium completă.

În clinica Premium Dental, îți oferim o atenție specială încă de la prima vizită, pentru că fiecare caz este unic! Ești întâmpinat cu profesionalism și căldură de membrii dedicați ai echipei noastre, gata să-ți ofere cele mai bune soluții pentru sănătatea zâmbetului tău. Te ajutăm să completezi cu ușurință datele necesare pe tabletă, te informăm în detaliu despre procesul de evaluare dentară complexă interdisciplinară și ne asigurăm că te simți confortabil și în siguranță pe parcursul întregii experiențe.

Un Patient Care Coordinator dedicat va fi aproape de tine încă de la primii pași în clinică și îți va explica fiecare detaliu pe care îl vei parcurge.

Alege cea mai potrivită consultație dentară care se potrivește cu nevoile și preferințele tale:

Evaluare dentară
complexă interdisciplinară

 • Consultație complexă medic specialist (estetică dentară, implantologie, ortodonție, parodontologie, endodonție)
 • Fotografii dentare profesionale
 • Interpretare investigații radiologice*
 • Diagnostic multidisciplinar realizat de echipa de medici supraspecializați
 • Prezentare plan de tratament personalizat
 • Discuție cu arhitectul planului de tratament (1-2 ședințe)
 • Pentru o experiență premium, un Patient Care Coordinator te va ghida de la început până la finalul tratamentului și va fi disponibil pentru urgențe 24/7

* Se pot realiza în format digital, direct în clinică, cu doză minimă de radiații.

– 40 euro –

One Day Full
Dental Checkup - 24h

 • Consultație complexă împreună cu medicul specialist și arhitectul planului de tratament
 • Fotografii dentare profesionale
 • Radiografie panoramică OPG
 • CT computer tomograf dentar total (maxilar + mandibulă)
 • Scanare intraorală digitală 3D 
 • Digital Smile Design (designul digital al noului zâmbet)
 • Diagnostic multidisciplinar realizat de echipa de medici supraspecializați
 • Prezentare plan de tratament personalizat
 • Discuție cu arhitectul planului de tratament
 • Pentru o experiență premium, un Patient Care Coordinator te va ghida de la început până la finalul tratamentului și va fi disponibil pentru urgențe 24/7
 

– 200 euro –

Beneficiezi de un Patient Care Coordinator dedicat, atent la nevoile tale

La Premium Dental ne dorim să oferim o experiență deosebită pentru fiecare pacient.

De aceea un Patient Care Coordinator dedicat va fi alături de tine în fiecare etapă a tratamentului tău, te va ghida și te va sprijini pe tot parcursul procesului. Acesta va fi persoana ta principală de contact, va coordona programările pentru tratamentul tău astfel încât să fie cât mai potrivite pentru tine și va răspunde la întrebările și nelămuririle tale.

Rolul principal al unui Patient Care Coordinator de la Premium Dental este de a se asigura că te simți confortabil și ai parte de cea mai bună experiență în cadrul clinicii noastre de la primii pași până la obținerea rezultatului dorit de tine.

Clinică
All in one

Toate tratamentele se realizează exclusiv în clinică. Avem totul sub același acoperiș: radiologie, salon de recuperare în cazul intervențiilor complexe, studio foto și sală de cursuri.

Patient Care Coordinator
24/7

Va fi alături de tine un Patient Care Coordinator care te va ghida, se va asigura că ai înțeles pe deplin fiecare aspect medical și financiar și îți va oferi consiliere permanentă.

Echipă medicală supraspecializată

Te așteaptă echipa medicală supraspecializată și multidisciplinară, având peste 15 ani de experiență în cazuri dentare complexe, cu membri din România și din afara țării.

Full digital
clinic

Folosim tehnologia digitală pentru completarea fișei pacientului pe tabletă, investigațiile radiologice, amprenta dentară 3D și chiar la realizarea restaurărilor dentare finale în câteva ore.

La prima vizită te consultă arhitectul planului de tratament (medicul coordonator) care poartă cu tine o discuție inițială, realizează examinarea sănătății tale dentare, ținând cont și de istoricul ei, îți ascultă așteptările față de zâmbetul pe care ți-l dorești și îți răspunde la întrebările legate de tratament.

Ulterior, pe baza acestei vizite inițiale, arhitectul planului de tratament împreună cu echipa medicală supraspecializată vor realiza planul de tratament personalizat pentru cazul tău. La următoarea întâlnire medicul coordonator al planului de tratament îți va explica toate aspectele medicale care sunt implicate ca să începeți primii pași către zâmbetul pe care l-ai visat.

Prin simularea virtuală (Digital Smile Design) vei putea vedea exact cum va arăta zâmbetul tău după aplicarea tuturor etapelor tratamentului planificat. Urmărim trăsăturile feței tale, forma dinților și a gingiei, buzele și zâmbetul, ca să obținem proporțiile armonioase potrivite pentru tine. 

Alături de arhitectul planului de tratament, vei putea experimenta ce nuanță de alb se potrivesc dinților tăi și care va fi forma lor, astfel încât la final să fie atins la perfecțiune rezultatul așteptat de tine. Tot timpul acesta, vei fi însoțit de un Patient Care Coordinator dedicat, care se va asigura că ai înțeles toate etapele tratamentului. Îți va explica detaliile organizatorice, numărul estimativ de vizite, costul transparent al fiecărei etape și soluțiile financiare disponibile, urmărind nevoile tale.

Prin medicii supraspecializați în străinătate, cu experiență de peste 15 ani în cazuri complexe, tehnologiile dentare de vârf și materialele de top din clinică, îți oferim toată grija necesară refacerii danturii tale, astfel încât să obții un zâmbet unic și deosebit!

Programează-te la Premium Dental ca să ai zâmbetul la care ai visat mereu!

Programează-te cu încredere

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili data și ora exactă a programării.

Luni – Vineri 09:00 – 21:00
Sâmbătă 9:00 – 15:00*

+40 770 707 601

*Doar cu programare prealabilă.