Tarife

Pentru că fiecare copil are un zâmbet unic, știm că trebuie să dedicăm o atenție specială încă de la primii dințișori, până la formarea completă a dinților definitivi.

Echipa noastră este aici pentru a-i oferi cea mai bună îngrijire posibilă, astfel încât să aibă un zâmbet sănătos și strălucitor pe măsură ce crește!

Cu noi, nu există o vârstă prea mică sau prea mare pentru a începe această aventură specială. La Premium Dental Kids avem grijă de nevoile dentare specifice de care are nevoie copilul tău, indiferent de vârsta pe care o are.

Evaluările complexe interdisciplinare și planul de tratament personalizat sunt adaptate la o super-călătorie distractivă pentru micii eroi zglobii până la o experiență educativă și plăcută pentru adolescenți.

Avem o echipă dedicată de medici specializați în tratarea copiilor, susținută de tehnologii de ultimă generație pentru diagnosticare și tratament. Aceste resurse ne permit să analizăm în detaliu fiecare aspect al nevoilor dentare ale micuților noștri pacienți.

La Premium Dental Kids avem o abordarea multidisciplinară, identificăm cu precizie cauzele problemele dentare și dezvoltăm un plan de tratament personalizat pentru a le oferi copiilor noștri un zâmbet deosebit, natural și sănătos. Planificăm cu atenție tratamentele copilașului tău ținând cont de toți factorii, ca el să își finalizeze planul de tratament cât mai eficient posibil, adaptat la dezvoltarea zâmbetului său. Ne dorim să facem totul cât mai plăcut pentru tine și copilul tău!

Când vii la noi poți fi sigur că vei primi un diagnostic clinic detaliat, un plan de tratament etapizat, informații complete despre costuri și durata fiecărei etape. Suntem aici pentru a răspunde la orice întrebări ai avea și pentru a-ți oferi toate informațiile necesare pentru a înțelege fiecare pas al călătoriei către noul zâmbet dorit.

Zâmbetul copilului tău, prețios și unic, este cea mai mare comoară. La Premium Dental Kids, ne asigurăm că fiecare copil primește tratamentul de top de care are nevoie pentru a-și dezvolta și a-și menține un zâmbet sănătos și strălucitor!

Consultație complexă copii < 3 ani 30 euro
Consultație complexă 36 euro
Control periodic 20 euro
Tratament de urgență dentiție temporară 44 euro
Ședință acomodare pacient necooperant 25 euro
Obturație ciment glassionomer dinte temporar de la 36 euro
Obturație compozit dinte temporar de la 36 euro
Coafaj 28 euro
Coafaj cu Biodentine 38 euro
Obturație ciment gassionomer dinte permanent de la 44 euro
Obturație compozit dinte permanent de la 46 euro
Pulpectomie vitală dinte temporar de la 28 euro
Tratament devitalizant dinte temporar 28 euro
Obturație de canal dinte temporar de la 30 euro
Tratament cu Biodentine DT 36 euro
Extracție dinte temporar de la 24 euro
Curățare cavitate laser Biolase de la 40 euro
Gingivectomie, decapușonare, frenectomie laser Biolase de la 60 euro
Periaj+flourizare+instructaj periaj 36 euro
Periaj 20 euro
Sigilare dinte permant 34 euro
Aparat dentar mobil, trainere dentare de la 250 euro

Metode de plată

Ai 5% reducere la plata integrală

Beneficiezi pe loc de o reducere de 5% la plata integrală în avans a planului de tratament. Plata o poți face numerar sau cu cardul în RON și EURO (la cursul BNR din ziua plății).

Plata în rate

Ai opțiunea de a plăti până la 60 de rate pentru tratamentele dentare necesare zâmbetului tău prin TBIBank. Împreună cu un Pacient Care Coordinator putem să îți facem o simulare gratuită a planului financiar în rate, fără să fii nevoit să faci alte drumuri la bancă.

Plată cu cardul

Poți plăti tratamentele dentare cu cardurile de debit și credit cu ZERO comision. De asemenea, poți plăti cu cardul de credit în 3 – 12 rate fără dobândă, în funcție de banca emitentă a cardului tău de credit.

Programează-ți copilul la o consultație pentru călătoria dințișorilor strălucitori și veniți să creăm împreună cele mai frumoase zâmbete!

Vrei o programare pentru copilul tău pe tărâmul magic al zâmbetelor?

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili data și ora exactă a programării.

Luni – Vineri 09:00 – 21:00
Sâmbătă 9:00 – 15:00*

+40 770 707 601

*Doar cu programare prealabilă.