Aparate Dentare

Transformă-ți zâmbetul mai rapid

Transformă-ți zâmbetul natural

Ai dinții înghesuiți sau strâmbi?

Poziția dinților, mușcătura incorectă sau problemele articulare și scheletale pot fi corectate prin tratament ortodontic cu aparatul dentar fix sau mobil.

Efectele se văd încă din primele săptămâni, atât din punct de vedere al sănătățiii danturii, cât și al simetriei feței. Prin realinierea dinților cu apartul dentar se corectează inclusiv anomaliile dento-maxilare.

La clinica Premium Dental folosim cele mai inovative variante de tratament ortodontic fix sau mobil: alignere (gutiere) invizibile și detașabile și aparate dentare fixe cu brackeți autoligaturanți sau clasici (din ceramică sau de metal).

Medicii specialiști ortodonți îți oferă toate informațiile despre variantele cele mai potrivite pentru cazul tău și îți arată ce implică fiecare variantă optimă pentru tine, ca tu să poți decide cum vrei să ajungi la un zâmbet aliniat și deosebit.

Aparatul dentar este o soluție ideală atunci când:

  • Dinții sunt înghesuiți sau au spații foarte mari între ei
  • Mușcătura este incorectă (malocluzie)
  • Dinţii sunt rotiţi faţă de axul lor normal
  • Există spaţiu între cei doi dinţi frontali centrali („strungăreaţa”)
  • Ai dinți care au rămas blocați în os
  • Dorești inserarea unui implant dentar şi nu există suficient spațiu
  • Vrei să îmbunătățești funcționalitatea și estetica zâmbetului, dar și armonia feței

De ce să alegi aparatul dentar autoligaturant în loc de cel clasic?

Tratament mai rapid

Durata tratamentului ortodontic fix cu brackeți autoligaturanți este mai scurtă cu 3-4 luni decât în cazul tratamentului ortodontic fix cu brackeți clasici

Igienizare mai ușoară

Pentru că nu aplicăm elastice care rețin placa bacteriană peste brackeții, igienizarea devine mai ușoară, inclusiv prin procesul de autocurățire.

Estetic și confortabil

Nu se folosesc ligaturi elastice colorate, aparatul este mai estetic dacă se alege varianta ceramică, nu metalică, iar brackeții sunt mai mici și mai confortabili.

Vizite mai puține la clinică

La clinica Premium Dental vizitele pe care le faci la medicul specialist ortodont pentru activarea aparatului se pot realiza mai rar, o dată la 5-6 săptămâni.

Transformă-ți zâmbetul prin tratamentele ortodontice de vârf de la Premium Dental

La Premium Dental folosim tratamentele ortodontice și pentru cazurile complexe multidisciplinare, planificând și integrând aceste soluții în planul de tratament pentru ca tu să obții zâmbetul mult visat în cel mai scurt timp, cu cât mai puține vizite la clinică.

În anumite cazuri alinierea dinților se poate realiza fără brackeți, folosind alignerele invizibile (gutiere transparente). Folosim software-uri performante prin care calculăm biomecanica danturii tale ca să aflăm mișcarea optimă, minimă necesară pentru fiecare dinte. Ajungi la rezultatul dorit confortabil, într-un timp scurt, cu efort minim.

Sănătatea danturii are un rol esențial atât în funcționalitatea ei, cât și rol estetic. De aceea analizăm fiecare variantă de tratament pentru a ajunge la rezultate deosebite.

Fiind o clinică dentară multidisciplinară de top, luăm în calcul toate etapele necesare pentru alinierea dinților tăi, astfel încât tratamentul ortodontic să fie cât mai confortabil și minim invaziv, iar durata lui să fie cât mai scurtă.

Pregătește-te să ai un zâmbet de invidiat: mai strălucitor, mai atrăgător și mai plin de viață. La Premium Dental îți îndeplinim visul!

Programează-te cu încredere

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili data și ora exactă a programării.


Luni – Vineri între 09:00 – 21:00
Sâmbătă 9:00 – 15:00*
+40.770.707.601

*Doar cu programare prealabilă.