Îngrijire completă

Expertiză și pasiune pentru fiecare zâmbet

Clinica Premium Dental este specializată pe reabilitări dentare complexe pe dinți naturali și implanturi dentare. Conceptul clinicii se bazează pe o echipă multidisciplinară formată din medici supraspecializați, sub coordonarea doctorului Sebastian Miclea, ca tu să ai parte de tratamente dentare de top minim invazive pentru un zâmbet unic, natural și sănătos.

Dacă îți dorești fațete dentare deosebite, implanturi dentare fără operație și fără tăieturi, coroane dentare într-o singură ședință, tratamente parodontale și laser fără durere, tratamente chirurgicale complexe sau să îți îndrepți dinții cu aparate dentare invizibile, să îți tratezi cariile, să îți albești dinții sau doar să îți cureți dinții profesional, te așteptăm la Premium Dental, clinica numărul unu din Arad.

Pentru copiii tăi am dezvoltat Premium Dental Kids, un etaj dedicat unde ei se joacă și beneficiază de tratamente pediatrice printr-o experiență educativă și distractivă.

Ne bazăm pe conceptul unic all-in-one digital clinic, unde fiecare pacient beneficiază de cele mai inovative tehnologii pentru diagnostic și tratament, investigații radiologice complete 2D și 3D, toate într-un singur loc, fără să fie nevoie să te mai deplasezi în alte locații.

Conceptul arhitectural al clădirii este special gândit în acest sens, astfel încât spațiul să fie ideal atât pentru tratamentele adulților, cât și ale copiilor: 6 săli de tratamente, departament de radiologie, cameră de recuperare după intervenție chirurgicală, studio foto profesional și sală de cursuri.

În urma studiilor și specializărilor dobândite în America (masterat în implantologie), Italia (masterat în estetică dentară) și Germania (masterat în tratamente dentare laser), Dr. Sebastian Miclea și-a dorit să implementeze acest concept de clinică dentară de top și în România. Astfel, în prezent la Premium Dental tratăm pacienți din întreaga lume oferindu-le cu mare pasiune tratamente dentare state-of-the-art pentru zâmbete deosebite și unice.

Perfecțiune

Dorim să îți oferim un zâmbet unic, natural și sănătatos prin tratamente dentare de top minim invazive, planificate 100% digital. Țintim spre perfecțiune, astfel folosim aparate de ultimă oră și materiale de vârf pentru rezultate remarcabile.

Experiență și confort

Urmărim să îți oferim o experiență plăcută și confortabilă pe toată durata tratamentului, de aceea vei avea un Patient Care Coordinator dedicat care îți explică fiecare etapă a planului de tratament și este alături de tine pe tot parcursul acestuia.

Inovație

Folosim cele mai inovative tehnologii și protocoale digitale de diagnostic și tratament pentru a-ți oferi cele mai bune tratamente dentare în cel mai scurt timp, iar medicii noștri se specializează continuu la congrese și conferințe internaționale.

Echipa multidisciplinară de medici supraspecializați

Echipa Premium Dental este formată din medici supraspecializați în străinătate, cu peste 15 de ani de experiență în cazuri complexe de estetică dentară, implantologie și tratamente laser, fiind pasionați desăvârșiți în domeniul lor.

Premium Dental este o clinică integrată, unde abordăm fiecare caz într-un mod multidisciplinar. Ne dedicăm în întregime misiunii de a-ți oferi cel mai precis diagnostic și cel mai bun plan de tratament. Sincronizăm și planificăm toate etapele din planul de tratament, personalizat pe nevoile tale. 

Sub coordonarea doctorului Sebastian Miclea, întreaga echipă este ghidată de o singură viziune, iar cazul tău este tratat de cei mai buni specialiști cu experiență superioară și obții zâmbetul la care ai visat mereu în cel mai scurt timp.

Fă cunoștință cu echipa Premium Dental!

All-in-One Digital Clinic

Full Digital Clinic

Suntem o clinică full digital și îmbrățișăm conceptul digital dentistry folosind echipamente și tehnologii de ultimă generație. Planificăm 100% digital cazul tău încă de la completarea datelor tale în format digital, radiografii și tomografii computerizate, amprente digitale, diagnosticarea și planificarea tratamentelor până la monitorizarea digitală a evoluției lor.

Same-Day Dentistry with CEREC

La Premium Dental poți avea dinți într-o zi, cu ajutorul tehnologiei CEREC 3D, care ne permite ca într-o singură vizită la clincă să realizăm și îți cimentăm restaurările dentare ceramice. Acestea pot fi coroane, fațete, punți sau incrustații dentare și sunt frezate dintr-un bloc de ceramică, 100% biocompatibile, care arată și se comportă exact ca dinții naturali.

GBT Certified Clinic

Premium Dental este clinică certificată GBT (Guided Biofilm Therapy), facem parte dintr-o rețea exclusivă de clinici profesionale care oferă profilaxie dentară la cele mai înalte standarde posibile, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Acum poți beneficia și tu de protocolului GBT în 8 etape pentru că deținem două aparate EMS AIRFLOW Prophylaxis Master.

Safety Protocol 360˚

Asigurăm un mediu sigur și curat pentru pacienți și personalul medical, respectând un protocol Satefy 360˚ pentru a oferi siguranță maximă la fiecare vizită. Instrumentele, suprafețele și cabinetele sunt sterilizate și dezinfectate prin proceduri riguroase, iar personalul folosește echipamentele de protecție de cel mai înalt grad.

Vino la Premium Dental și începe o experiență unică și confortabilă prin tratamente de top, ca tu să te poți bucura de noul tău zâmbet sănătos, natural și deosebit timp îndelungat.

Programează-te cu încredere

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili data și ora exactă a programării.

Luni – Vineri 09:00 – 21:00
Sâmbătă 9:00 – 15:00*

+40 770 707 601

*Doar cu programare prealabilă.