Fațete dentare

Show off your smile!​

Upgrade your smile

Vrei să ai un zâmbet luminos și natural, care atrage toate privirile?

Fațetele dentare îți permit să schimbi forma, culoarea și armonia dinților tăi.

Tratamentul este minim invaziv, fiind vorba de restaurații ceramice subțiri, pentru care dinții se șlefuiesc doar 0.2-0.5 mm. Iar în cazul în care există spații între dinți, folosim fațetele no prep pentru care nu este nevoie de șlefuirea dinților.

Datorită tehnologiei Digital Smile Design vei avea un zâmbet luminos, personalizat, care ți se potrivește și te avantajeză din toate punctele de vedere.

Fațetele dentare sunt potrivite pentru tine atunci când:

  • Dinții tăi sunt decolorați, au mai multe plombe sau pete inestetice
  • Dinții sunt scurți, înghesuiți sau au goluri între ei
  • Îți ascunzi zâmbetul din cauza dinților strâmbi și nealiniați
  • Nu ești mulțumit de culoarea și forma dinților tăi
  • Îți dorești un nou zâmbet pentru o schimbare majoră în viața ta
  • Vrei un zâmbet luminos, unic, personalizat pentru tine
  • Îți dorești să îmbunătățești culoarea și forma dinților
  • Vrei un zâmbet alb, natural, rezistent pe termen lung

Experience the power of your new smile!

Simulăm noul tău zâmbet chiar de la început

Prin Digital Smile Design și Smilecloud simulăm cum va arăta rezultatul final, având albul și strălucirea zâmbetului care îți reprezintă personalitatea.

Preparație minimă sub microscop

Îți protejăm dinții! Preparația (șlefuirea) dinților pentru fațetele dentare are loc sub control microscopic, iar fațetele no prep se aplică fără șlefuire.

Fațete personalizate
pentru tine

Fațetele sunt realizate manual și personalizate pentru fiecare dinte. Folosim materiale ceramice de top ca tu să ai un zâmbet alb, natural și sănătos.

Un zâmbet care îți va schimba viața!

Puterea noului zâmbet îți deschide drumul spre o viață mai fericită și plină de succes. Lasă-ne să creăm magia pentru tine aici, la Premium Dental!

Change your life! Wear your smile every day

Fii pregătit pentru o nouă viață!

Noul tău zâmbet devine cartea ta de vizită care îți deschide uși și aduce oameni noi în viața ta. Este timpul să ai zâmbetul la care ai visat dintotdeauna, să fii observat de cei din jurul tău și să strălucești de fiecare dată atunci când inima ți se umple de bucurie.

Ca să atingem la perfecțiune rezultatul așteptat de tine, alături de arhitectul planului de tratament, Dr. Sebastian Miclea, experimentezi culoarea și forma fațetelor care ți se potrivesc. Poți alege un zâmbet natural, prin care nimeni nu își va da seama că ai fațete dentare, sau un zâmbet alb intens, de Hollywood. 

Dr. Sebastian Miclea a urmat studiul de masterat în Estetică dentară în Italia încă în anul 2011. De atunci a început să lucreze împreună cu echipa compusă din cei mai buni tehnicieni dentari și medici specialiști din țară și din străinătate. În cei peste 15 ani de experiență a aplicat peste 10.000 de fațete dentare, iar acum este timpul să creeze și pentru tine zâmbetul tău unic pe care l-ai dorit dintotdeauna.

Vino la clinica Premium Dental pentru zâmbetul la care ai visat mereu, ca să strălucești în fiecare moment și să îți trăiești viața din plin!

Programează-te cu încredere

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili data și ora exactă a programării.


Luni – Vineri între 09:00 – 21:00
Sâmbătă 9:00 – 15:00*
+40.770.707.601

*Doar cu programare prealabilă.