Experimentează-ți virtual noul zâmbet!

Digital Smile Design

Unique smile,
as your personality

Folosim DSD și Smilecloud pentru designul digital biometric ca să previzualizăm și să simulăm zâmbetul natural pe care ți-l dorești, ținând cont de dorințele pe care le ai și de trăsăturile feței tale.

Prin Digital Smile DesignDSD planificăm modul în care va arăta zâmbetul tău ideal încă înainte să începem orice tratament dentar estetic și funcțional.  

DSD este utilizat în cazul smile makeover, All-on-X și implanturi dentare, a fațetelor și a coroanelor dentare, a reabilitărilor complexe care implică aparate dentare, a tratamentelor parodontale și chirugicale.

La Premium Dental prin Digital Smile Design realizăm zâmbete unice care se potrivesc cu personalitatea ta și particularitățile feței tale.

Digital Smile Design.
Test your new smile, wear your smile!

Analizăm
fotografiile inițiale

DSD începe cu ședința foto și video chiar în studio-ul nostru din clinică. Pe baza fotografiilor analizăm forma și aspectul dinților tăi, iar pe baza video-urilor analizăm dinamica zâmbetul tău.

Proiectăm împreună zâmbetul virtual

Împreună cu tine, proiectăm noul zâmbet virtual în Smilecloud, folosim tehnologia artificial intelligence și utilizăm forme naturale biometrice.

 

Îți testezi
noul tău zâmbet virtual

Testăm împreună diferite variante ale noului tău zâmbet, ca să alegi varianta care îți place cel mai mult. Rezultatul este un smile design personalizat, aliniat cu dorințele tale.

Îți transformăm zâmbetul vitual în unul real

Ți-a plăcut noul zâmbet virtual și vrei să-l porți cât mai repede? Atunci putem să începem să-l transformăm în unul real. Pregătește-te să zâmbești așa cum ai visat!

Achieve the smile of your dreams

La Premium Dental schimbarea ta adevărată începe cu transformarea zâmbetului tău virtual în unul real, denumit smile design 3D.

Întâi el este printat 3D în urma scanării intraorale (amprentă digitală), iar apoi este aplicat provizoriu peste dinții tăi. Astfel noul tău zâmbet prinde contur, iar tu îl poți testa, ca să ne spui cum te simți cu el.

Partea interesantă începe abia acum, pentru că pleci acasă cu noul tău zâmbet provizoriu, care este o simulare a formei finale realizat dintr-un material provizoriu special, dar care arată și se simte natural.

Un avantaj semnificativ al smile design 3D este că îi putem aplica modificări minore, ca tu să fii 100% mulțumit de aspectul pe care îl va avea zâmbetul tău la final. 

Vezi rezultatul final înainte de a începe tratamentul, în doar 30 de minute începi să experimentezi această schimbare majoră din viața ta.

Odată ce ajungi acasă, vei vedea că treci pe lângă oglindă și strălucești, iar următoarea zi lumea din jur va observa imediat schimbarea la tine.

Dacă acest zâmbet este cel pe care îl dorești și nu vrei să schimbăm nimic la el, începem implementare planului de tratament pentru zâmbetul ales de tine, ca să te poți bucura de noul zâmbet în cel mai scurt timp.

Programează-te cu încredere

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili data și ora exactă a programării.


Luni – Vineri între 09:00 – 21:00
Sâmbătă 9:00 – 15:00*
+40.770.707.601

*Doar cu programare prealabilă.