Toate costurile sunt comunicate în avans, în timpul consultației

PREMIUM DENTAL

Ca să cunoaștem exact care este prețul unui zâmbet deosebit pentru tine, este nevoie să efectuăm o evaluare inițială.

La prima consultație aflăm starea actuală a danturii tale și așteptările pe care le ai față de noul zâmbet ca să definim complexitatea cazului tău.

Clinică All-in-One

Full digital

Aparatură de top

Echipă medicală supraspecializată

Protocol safety

Atunci când vii la clinică pentru prima dată, evaluăm starea actuală a danturii tale și te ascultăm ca să aflăm toate dorințele tale legate de dantură. Pe baza acestora, echipa interdisciplinară cu membri supraspecializați din cadrul clinicii îți pregătește planul de tratament personalizat. 

Îți explicăm ce soluții optime putem să aplicăm și afli toate detaliile planului tău de tratament, inclusiv costurile detaliate pentru fiecare etapă prin care obținem zâmbetul dorit de tine.

One Day Full Dental Checkup

pentru a avea planul de tratament personalizat în cel mai scurt timp posibil, rapid și confortabil, printr-o experiență premium.

Evaluare dentară complexă interdisciplinară, în 2 ședințe

Inițial când vii la clinică, au loc consultația specializată și investigațiile preliminare. Vom realiza o radiografie panoramică direct în clinică sau poți aduce tu una dacă aceasta a fost realizată în ultimele 6 luni.

Medicul specialist îți analizează fotografiile medicale și zâmbetul 2D, iar pe baza acestora discutați schimbările necesare.

Ulterior, medicul coordonator îți comunică detaliile planului ideal de tratament personalizat dezvoltat de echipa interdisciplinară pentru cazul tău. Prin simularea virtuală 2D a zâmbetului (prin Digital Smile Design) vezi toate detaliile despre cum va arăta rezultatul final. 

În tot acest timp va fi alături de tine un patient care coordinator (un om căruia îi poți scrie 24/7, orice problemă ai avea). Acesta va cunoaște toate detaliile cazului tău și îți va putea răspunde la întrebări legat de fiecare etapă.

PREȚ: 200lei

* Prețul include ambele vizite, iar investigațiile sunt calculate separat.
** Prețul realizării radiografiei panoramice OPG în interiorul clinicii este de 100 lei.

Ai un program încărcat?

Atunci alege pachetul în care îți facem toate investigațiile necesare și planul de tratament în sub 24 de ore:

One Day Full Dental Checkup

Imediat ce ajungi în clinică, începem consultația specializată, alături de investigațiile preliminare. În interiorul clinicii îți realizăm o radiografie panoramică OPG, o tomografie computerizată dentară 3D pentru ambele arcade și îți scanăm 3D digital intraoral dantura.

Medicul specialist îți analizează toate rezultatele și discutați în detaliu despre ce schimbări îți dorești să faci ca să ai o dantură funcțională, sănătoasă și estetică.

Ți se va alătura un patient care coordinator (pe care îl poți contacta 24/7), care va cunoaște toate detaliile cazului tău și te va ține la curent cu toate informațiile necesare.

Echipa interdisciplinară cu membri supraspecializați și medicul coordonator se întâlnesc pentru a defini planul ideal de tratament personalizat pentru cazul tău.

În cel mult 24 ore afli toate detaliile planului tău de tratament de la medicul coordonator și patient care coordinator-ul tău. Vei cunoaște etapele și costurile implementăriile acesteia și vei vedea amănunțit cum vei arăta cu noul tău zâmbet prin simularea virtuală 2D.

PREȚ: 1000lei

* Prețul include toate investigațiile și interacțiunile cu medicii specialiști.

Cât costă să ai dinți sănătoși și un zâmbet deosebit?

Costul unui tratament variază în funcție de dificultatea cazului și de complexitatea restaurărilor necesare. Fiecare pacient are un caz unic căruia noi îi oferim o atenție deosebită.

Fațetele dentare sunt alegerea ideală dacă vrei un zâmbet strălucitor, de la natural până la unul perfect alb, de Hollywood. 

Prețul unei fațete dentare începe de la 450 euro. Pentru un smile makeover, care constă în aplicarea mai multor fațete dentare, costul începe de la 3500 euro.

Pentru reabilitare prin implanturi dentare folosim sistemele All on 4 / All on 6 sau variantă inovatoare Star concept. Acestea presupun 4 sau 6 implanturi și dinți provizorii pentru întreaga arcadă și costurile încep de la 3500 euro. 

În cazul în care este nevoie de inserarea unui singur implant dentar, costul acesteia începe de la 600 euro.

Realinierea corectă a dinților pe arcadă corectează anomaliile dento-maxilare și oferă o armonie a feței prin simetrie.

Poți alege alignerele transparente, detașabile și estetice care încep de la 750 euro sau variantele clasice de aparat metalic, ceramic, de safir sau aparat mobil, prețul lor începând de la 300 euro.

Sistemul revoluționar Guided Biofilm Therapy îți oferă igienizarea profesională cu o precizie maximă și sigură, fiind eficace și blândă cu dinții tăi. 

Această inovație elvețiană de la EMS Dental îți oferă îngrijire orală fără durere, este adaptabil și confortabil pentru fiecare categorie de vârstă și pentru toate tipurile de danturi.

Prețul unei igienizări profesionale GBT începe de la 320 lei.

Prin albirea dentară profesională dinții tăi devin mai luminoși și mai strălucitori.

În clinica Premium Dental folosim laserul EPIC™ X de la Biolase și lampa BEYOND® Advanced (nr. 1 în lume), fiind metode premium sigure și eficiente, non-invazive, care nu afectează smalțul dentar sau sănătatea dinților tăi.

Prețul pentru un zâmbet alb natural, strălucitor, prin albire dentară începe de la 1200 lei.

Pentru a opri boala parodontală și a începe vindecarea este nevoie de tratament de specialitate.

Soluțiile pe care le aplicăm sistematic înlătură cauzele, opresc evoluția bolii parodontale și ajută la refacerea la maximum, cât este posibil, a țesuturilor care au fost distruse.

Prețul pentru tratamentele parodontale încep de la 150 lei / dinte.

Procedurile folosite pentru atingerea rezultatului final dorit înseamnă implicarea medicilor supraspecializați și folosirea materialelor de top. De aceea costul pentru dinți sănătoși și un zâmbet deosebit, unic, variază în funcție de complexitatea cazului tău.

Ca să aflăm care sunt tratamentele optime prin care redăm sănătatea și frumusețea estetică naturală a danturii, este necesar să vii la consultație. 

În urma investigațiilor inițiale vom cunoaște și costul soluțiilor integrate recomandate pentru cazul tău unic.

Vino la Premium Dental ca să obții o dantură sănătoasă și un zâmbet deosebit, alături de o experiență premium.

Premium Dental

Experiență premium

Îți oferim tratamente dentare de vârf și soluții inovative sub același acoperiș.

Ca să ai parte de o experiență premium prin proceduri complexe minim invazive, rapide și nedureroase, întregul concept al clinicii Premium Dental se bazează pe echipa medicală supraspecializată și multidisciplinară și echipamente state-of-the-art.