Tarife

Pentru a obține planul de tratament, este nevoie să vii la prima vizită pentru o consulație. În timpul acestei evaluări complexe interdisciplinare vom interpreta investigațiile radiologice, vom realiza fotografiile dentare profesionale și vom alcătui un diagnostic multidisciplinar. După aceea arhitectul planului de tratament îți va prezenta planul de tratament personalizat și vei avea un Patient Care Coordinator dedicat, care se va asigura că te simți confortabil și ai parte de cea mai bună experiență în cadrul clinicii noastre, de la primii pași până la obținerea rezultatului dorit de tine.

Echipa de medici specialiști supraspecializați, tehnologiile de top pentru diagnosticare și tratament ne permit să observăm fiecare detaliu al cazului tău. Printr-o abordare multidisciplinară identificăm cauzele problemelor tale dentare și dezvoltăm un plan de tratament pentru tine ca să îți oferim un zâmbet deosebit, natural și sănătos.

Primești diagnosticul clinic, planul de tratament personalizat și etapizat, costurile etapelor și durata acestora. Îți răspundem la întrebările tale și îți oferim toate răspunsurile de care ai nevoie ca să știi pașii prin care ajungi la rezultatul dorit de tine, noul tău zâmbet.

Fiind o clinică multidisciplinară, la Premium Dental putem planifica pentru tine din timp mai multe tratamente în aceeași zi, astfel încât tu să îți poți finaliza cât mai repede planul de tratament.

Consultație medic specialist 40 euro
One Day Full Experience 200 euro
Radiografie panoramică 2D digitală OPG 20 euro
3D CBCT Dentar de la 50 euro
Igienizare profesională fără durere GBT by EMS de la 75 euro
Obturație compozit de la 70 euro
Treatment endodontic sub microscop de la 125 euro
DSD (Digital Smile Design) de la 350 euro
Extracție dentară de la 70 euro
Implant dentar premium de la 599 euro
ONE DAY IMPLANT de la 999 euro
Evaluare parodontală 60 euro
Tratament parodontal laser / dinte de la 35 euro
Albire dentară de la 250 euro
Gingivectomie laser de la 70 euro
Coroană ceramică de la 299 euro
Fațetă ceramică de la 399 euro
CEREC - Dinții într-o zi de la 359 euro
ALL on X - 4/6/8 Implanturi + dinți provizorii de la 3599 euro
ALL on X - Lucrare finală fixă de la 2999 euro
Alignere invizibile / arcadă de la 999 euro
Aparat dentar fix metalic, estetic / arcadă de la 699 euro
Aparat dentar mobil / arcadă de la 300 euro

Metode de plată

Ai 5% reducere la plata integrală

Beneficiezi pe loc de o reducere de 5% la plata integrală în avans a planului de tratament. Plata o poți face numerar sau cu cardul în RON și EURO (la cursul BNR din ziua plății).

Plata în rate

Ai opțiunea de a plăti până la 60 de rate pentru tratamentele dentare necesare zâmbetului tău prin TBIBank. Împreună cu un Pacient Care Coordinator putem să îți facem o simulare gratuită a planului financiar în rate, fără să fii nevoit să faci alte drumuri la bancă.

Plată cu cardul

Poți plăti tratamentele dentare cu cardurile de debit și credit cu ZERO comision. De asemenea, poți plăti cu cardul de credit în 3 – 12 rate fără dobândă, în funcție de banca emitentă a cardului tău de credit.

Primești Certificat de garanție

La Premium Dental vrem să atingem excelența ca să ai parte de o experiență premium, de aceea primești un Certificat de garanție pentru toate lucrările dentare. Ne dorim să te simți în siguranță și să știi că suntem aici pentru tine chiar și după finalizarea tratamentului. 

Lucrările dentare pe care le oferim sunt de cea mai înaltă calitate, astfel încât acestea să reziste 10+ ani.

Vino la Premium Dental pentru tratamente dentare de top
cu o garanție pe termen lung!

Programează-te cu încredere

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili data și ora exactă a programării.

Luni – Vineri 09:00 – 21:00
Sâmbătă 9:00 – 15:00*

+40 770 707 601

*Doar cu programare prealabilă.