Alignere Invizibile

Comfortable. Removable. Discreet

The results may change your life,
but the treatment won’t

Vrei să îți schimbi viața rapid, confortabil și fără efort?

La Premium Dental folosim alignerele invizibile de top (gutiere transparente) Spark și ClearCorrect, pentru ca tu să-ți îndrepți dinții fără ca cineva să știe că porți aparat dentar. 

Dacă ai dinții strâmbi sau vrei să îți îmbunătățești zâmbetul într-un timp scurt, fără să îți schimbi stilul de viață, alignerele invizibile sunt soluția ideală pentru tine.

Alignerele invizibile sunt detașabile (le poți da jos oricând), poți să mănânci orice fără restricții, să folosești ața dentară ca de obicei și nu este nevoie să vii în fiecare lună la medicul ortodont pentru activare, așa cum este în cazul aparatelor fixe (tip brackets).

Alignerele invizibile sunt o soluție ideală pentru tine atunci când:

  • Dinții sunt înghesuiți, rotiți sau au spații foarte mari între ei
  • Ai o mușcătură incorectă, adâncă sau deschisă
  • Nu te poți curăța așa bine pe dinți pentru că sunt înghesuiți
  • Mănânci dificil anumite alimente din cauza mușcăturii incorecte
  • Dorești inserarea unui implant dentar şi nu există suficient spațiu
  • Vrei să îți îmbunătățești zâmbetul fără să îți schimbi stilul de viață
  • Îți dorești să ai dinții drepți, dar nu vrei să porți un aparat dentar fix
  • Timpul tău este prețios și nu poți să vii la clinică în fiecare lună
  • Vrei un tratament ortodontic aproape invizibil
  • Îți dorești un tratament rapid, confortabil și discret

A great smile is healthier, more attractive, and boosts self-confidence.

Rapid și
eficient

Durata medie a unui tratament cu alignere este cuprins între 3 – 9 luni. Vei primi mai multe seturi de alignere (gutiere) pe care va trebui să le porți 22 ore pe zi și le vei schimba la fiecare 2 săptămâni.

Planificare
digitală

Planificăm tratamentul digital pentru fiecare zâmbet ca să obținem maximul din punct de vedere estetic și funcțional. Vei cunoaște rezultatul final și durata exactă a tratamentului înainte să-l începi.

Igienă optimă și
confort

Alignerele invizibile Spark și ClearCorrect sunt ușor de curățat și nu se pătează, fiind realizate din materiale de top rezistente. Poți să îi dai ușor jos atunci când mănânci, bei sau te speli pe dinți.

Exprimă-ți
bucuria!

Oricând vrei să zâmbești sau vrei să îți exprimi bucuria, felul în care arată dinții tăi pot deveni o dificultate. Nimeni nu va ști că ai aparat dentar și vei putea să zâmbești și atunci când îl porți.

A good first impression starts with a smile.
Let’s make yours the best it can be!

Alignerele invizibile Spark și ClearCorrect sunt potrivite celor care își doresc să își îmbunătățească zâmbetul printr-un tratament ortodontic discret, rapid și eficient, care nu le afectază viața socială sau profesională, dar și celor care nu pot să ajungă la clinică atât de des, precum cei care locuiesc în altă țară sau călătoresc foarte mult.

Atunci când începi tratamentul ortodontic cu alignere, primești mai multe seturi de gutiere care trebuie purtate timp de 22 de ore pe zi, inclusiv noaptea în timpul somnului, ca să ajungem la rezultul dorit. Le poți da jos în timpul meselor și în timpul în care te speli pe dinți și folosești ața dentară.

La clinica Premium Dental folosim tratamentul cu alignere invizibile și în cazurile complexe multidisciplinare în care combinăm acest tip de tratament ortodontic rapid cu aplicarea fațetelor sau coroanelor dentare, implanturilor dentare și a tratamentelor parodontale.

Alignerele invizibile sunt transparente, fiind aproape invizibile pentru cei din jurul tău. Gutierele nu se freacă de smalțul dinților și protejează smalțul dentar, ceea ce reduce riscul de dezvoltare a cariilor dentare. Alignerele sunt confecționate dintr-un material confortabil, având marginile rotunjite care protejează gingia fără a o răni.

De acum poți să trăiești momente de fericire și bucurie autentică pe care le poți experimenta doar cu un zâmbet strălucitor și sănătos.

Ești curios cum ar putea arăta zâmbetul tău?

Vino la clinica Premium Dental ca să experimentezi rezultatul final înainte să începi tratamentul și să afli exact în cât timp l-ai putea obține.

Programează-te cu încredere

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili data și ora exactă a programării.


Luni – Vineri între 09:00 – 21:00
Sâmbătă 9:00 – 15:00*
+40.770.707.601

*Doar cu programare prealabilă.