ONE-DAY IMPLANT

Implant dentar de top

Implant dentar și coroană provizorie
în doar 60 de minute

Știai că nu trebuie să aștepți 6 luni până să ai un dinte pe un implant dentar?

La Premium Dental Dr. Sebastian Miclea aplică tehnica avansată ONE-DAY IMPLANT încă din anul 2013. Tehnica este minim invazivă, confortabilă și rapidă prin care, în doar 60 de minute, are loc inserarea implantului dentar și fixarea imediată a noului dinte

ONE-DAY IMPLANT este cea mai avansată tehnică de implant dentar dezvoltată prin combinarea avantajelor implanturilor dentare de top (Straumann, Megagen, MIS) cu tehnologia digitală 3D de planificare virtuală a intervenției minim invazive. Pentru implanturile de top oferim garanție pe viață*.

Planificarea virtuală și inserarea implantului în poziția corectă folosind un ghid chirugical personalizat sunt esențiale pentru succesul pe termen lung al implantului dentar.

În cazul tehnicii ONE-DAY IMPLANT, inserarea implantului se realizează direct prin gingie, fără a fi nevoie de tăieturi sau de fire de sutură. Această tehnică minim-invazivă nu este deloc dureroasă, nici în timpul intervenției, nici după aceasta, deoarece nu te vei umfla sau edemația, iar vindecarea este foarte rapidă.

Folosind planificarea 100% digitală, inserarea implantului dentar prin ghidul chirurgical se poate aplica în numeroase cazuri, inclusiv în cele cu deficit osos, evitând astfel sinus lift-ul și adiția de os, chiar dacă ți-ai pierdut dinții de mult timp sau este prezentă boala parodontală.

În doar 60 de minute poți pleca acasă cu un dinte nou.

ONE-DAY IMPLANT este pentru tine atunci când:

 • Ai pierdut un dinte și vrei să ai un dinte nou imediat
 • Există un loc gol sau aspect inestetic de dinte lipsă
 • Ai un dinte rupt care nu poate fi salvat și nu vrei să rămâi fără el
 • Dinții sunt mobili și este prezentă boala parodontală
 • Ai proteză mobilă și îți dorești din nou dinți ficși
 • Îți dorești o restaurare fixă și ai foarte mulți dinți lipsă
 • Implanturile clasice nu sunt o soluție pentru tine din cauza deficitului osos
 • Vrei să eviți șlefuirea dinților sănătoși în cazul punții dentare
 • Vrei să eviți durerile și umflăturile postoperatorii intervențiilor chirurgicale clasice
 • Vrei să eviți tăieturile și firele de sutură folosite în intervențiile clasice, dar și recupererea îndelungată postoperatorie
 • Dorești să eviți intervențiile chirurgicale complexe de adiție osoasă și sinus lift
 • Vrei să ai din nou toți dinții printr-o intervenție precisă și vindecare rapidă
 • Vrei o soluție estetică și rapidă prin înlocuirea dinților lipsă
 • Vrei să ai dantura imediat refăcută, să zâmbești și să mesteci confortabil

ONE-DAY IMPLANT - Full Digital Workflow

Confortabil, fără
tăieturi și fără durere

Prin această inovație sunt evitate durerile, umflăturile, tăieturile și procedurile chirurgicale clasice. Este o procedură confortabilă, minim invazivă, fiind fără tăieturi și fără suturi.

Procedură rapidă,
planificată 100% digital

Planificăm 100% digital întreaga intervenție, iar inserarea implantului, înșurubarea bontului dentar și a coroanei provizorii se fac în același timp, într-o singură vizită la clinică.

Precizie și acuratețe cu
ghidul chirurgical

Ghidul chirurgical personalizat folosit în tehnica One-Day Implant este esențial pentru poziționarea perfectă și precisă și a succesului pe termen lung a implantului dentar.

Dinte nou,
în doar 60 minute

ONE-DAY IMPLANT necesită folosirea unor implanturi dentare de top care permit fixarea imediată a coroanei provizorii, ca tu să te bucuri de un dinte nou în doar 60 de minute.

Implant dentar clasic vs. ONE-DAY IMPLANT

Implant dentar clasic
One-Day Implant
Dinții finali sunt fixați după 5-6 luni de la inserarea implantului dentar, cât durează perioada de osteointegrare (cât timp se realizează acomodarea implantului cu osul maxilarelor).
Dinții finali sunt fixați după 1-2 luni de la tehnica One-Day Implant, deoarece se folosesc implanturi dentare de top cu integrare rapidă în os.
Nu se pot fixa imediat dinții provizorii pe implanturi, se folosește o proteză provizorie mobilă realizată după vindecarea completă în urma intervenției chirurgicale.
În aceeași zi cu inserarea implanturilor dentare se realizează și se atașează dinții ficși. Astfel nu este necesar să te privezi de la o viață socială activă, să pui mâna la gură sau să consumi exclusiv hrană lichidă.
Este nevoie de un număr mare de vizite la cabinetul stomatologic pentru inserarea implanturilor dentare, timpul de vindecare fiind mai îndelungat.
Într-o singură vizită la clinică are loc inserarea implanturilor folosind ghidul chirurgical și fixarea dinților provizorii.
Se poate face doar cu intervenție chirurgicală clasică prin tăierea și îndepărtarea gingiei și folosirea firelor de sutură.
În majoritatea cazurilor nu necesită tăieturi, tehnologia digitală ghidată 3D permite ca întreaga procedură să aibă loc fără operație, direct prin gingie, fără sângerare.
În cazul unei cantități reduse de os, este necesară o procedură suplimentară de adiție osoasă sau sinus lift, care crește durata până la vindecarea completă la 8-9 luni.
Datorită planificării 100% digitale, în cazul unei cantități reduse de os, implanturile sunt plasate în locurile cu cel mai mult os, evitându-se astfel, dacă este posibil, procedura de adiție de os și sinus lift.
mplică un cost mai mare în final din cauza intervențiilor multiple, mai mult timp consumat și un disconfort psihologic cauzat de intervențiile chirurgicale complicate și de lipsa unor dinți ficși pe perioada vindecării.
Presupune un cost mai mic la final datorită unei singure proceduri și lipsei intervențiilor chirurgicale suplimentare de sinus lift și adiție osoasă, dar în primul rând confort datorită fixării dintelui provizoriu în doar 60 de minute.

ONE-DAY IMPLANT minimizează timpul de tratament prin inserarea implantului dentar și aplicarea dintelui provizoriu în același timp.

Pregătim digital întreaga intervenție, iar materialele necesare și componentele le realizăm în prealabil. Nu este nevoie să treacă 24 h, totul durează doar 60 de minute.

Prin simularea virtuală 3D a intervenției determinăm cea mai bună poziție de inserare a implantului, rezultând o procedură de implant sigură, rapidă, fără tăieturi și fără durere. În câteva ore o să îți poți continua viața socială cu încredere, fără niciun disconfort funcțional sau estetic. 

În clinica Premium Dental ai parte de rezultate spectaculoase implanturi de top cu garanție pe viață*mulțumită echipei interdisciplinare cu membri supraspecializați în străinătate cu experiență de peste 15 ani, a tehnologiilor și a materialelor de top pe care le folosim.

Alege tehnica ONE-DAY IMPLANT pentru inserarea implantului dentar și fixarea imediată a noului dinte.

Meriți să ai un zâmbet sănătos și complet funcțional printr-o experiență pozitivă!

Programează-te cu încredere

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili data și ora exactă a programării.


Luni – Vineri între 09:00 – 21:00
Sâmbătă 9:00 – 15:00*
+40.770.707.601

*Doar cu programare prealabilă.