Ghidul chirurgical

Planificare în avans și precizie de execuție

Design digital și planificare precisă

Ghidul chirurgical oferă un control maxim în aplicarea implanturilor dentare, rezultatul fiind o vindecare mai rapidă și creștere a gradului de confort al pacientului.

Ghidul chirurgical este folosit în intervențiile dentare precum:

  • One Day Implant (aplicarea implantului pentru un singur dinte și fixarea noului dinte)
  • All-on-X (procedură cu implanturi care susțin noii dinți de pe întreaga arcadă)
  • Star concept (o variantă inovatoare a procedurii All-on-X, unde fixarea noilor dinți are loc imediat după inserarea implanturilor)
  • Implant dentar simplu (unde noul dinte este fixat după 1-2 luni)

Planificare în avans și precizie de execuție

Personalizat după planul
tău de tratament

Ghidul chirurgical este creat pe baza datelor obținute prin procedura de scanare CT, a modelului virtual 3D din diferite unghiuri realizat prin software-ul 3Shape Implant Studio și al planul tău de tratament.

Găsirea poziției
perfecte

Tehnologia folosită în simulare permite găsirea poziţiei perfecte pentru implant cu şanse maxime de osteointegrare, dar și pentru noul dinte care urmează să fie fixat în concordanță cu dinții existenți.

Precizie
maximă

Precizia este de 95%, astfel întregul proces are loc în siguranță. În cazul Star concept, ghidul chirurgical personalizat are o prindere specială, prin magneți, care maximizează precizia și reduce apariția erorilor.

Fără operație, fără suturi, fără umflături și fără durere!

Inserarea implantului se face flapless, fără incizie, direct prin gingie. Din această cauză nu va exista incizie și nu va fi nevoie de suturi (cusături chirurgicale). Nu vei avea umflături și nu vei simți nicio durere.

Rezultate impecabile și invazivitate minimă - Cu ghidul chirurgical

Ghidul chirurgical permite ca inserarea implantului să fie rapidă și mai puțin invazivă, astfel timpul de vindecare devine mult mai scurt.

Este folosit de la cele mai simple proceduri de inserarea de implanturi dentare până la proceduri complexe, unde este nevoie de regenerare osoasă. În cazul unui sinus lift, unde osul este moale, noul dinte poate fi fixat abia după 6 luni după ce s-a integrat adiția osoasă.

În clinica Premium Dental folosim ghidul chirurgical de peste 9 ani, fiind un adevărat game changer în domeniul dentar.

Tehnologiile de vârf ne permit intervenții dentare desfășurate în siguranță prin soluții dentare minim invazive care ne ajută să oferim pacientului un confort maxim.

Programează-te cu încredere

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili data și ora exactă a programării.


Luni – Vineri între 09:00 – 21:00
Sâmbătă 9:00 – 15:00*
+40.770.707.601

*Doar cu programare prealabilă.